Wij installeren met passie voor het vak

Ons bedrijf


Johan van Gerven Electrotechnisch Installatieburo is gevestigd met het bedrijf in Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant. Wij zijn een gespecialiseerd technisch bedrijf als het gaat om het bouwen van elektrotechnische installaties voor zowel particulieren, bedrijven, utiliteit als overheidsinstellingen.


Dankzij onze grote expertise in het vak zijn wij naast uitvoerder ook technisch adviseur. Of het nu gaat om een kleine klus of een omvangrijk werk, onze werkzaamheden worden altijd vooraf gegaan door een helder advies. Communicatie is een groot goed bij Johan van Gerven.


Een goede voorbereiding is zeer voornaam om verrassingen tijdens de bouw te voorkomen. Johan van Gerven maakt dan ook altijd een advies op maat hetgeen helemaal is toegesneden op uw persoonlijk situatie.


Of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of een renovatie project wij nemen altijd het voortouw en stellen daarbij de klant centraal. Alles op de juiste wijze op elkaar afstemmen is daarbij essentieel.


Wilt u uw plannen eens bespreken met een echte vakman die het oude ambachtsvak nog echt met passie beoefent bel ons dan gerust. Wij denken graag met u mee ....

Johan van Gerven

All round  -  Ruime ervaring

Wij zijn service gericht en stellen de klant centraal

Electrotechnisch Installatieburo